Események

Ajánlatunk egy rendkívül motiváló és szórakoztató csapatépítő-tréning Magyarország valamely borrégiójában, exluzív helyszineken.
Az eseményhez tapasztalt csapatépítőt és személyzetet biztosítunk, akik gondoskodnak a motivációs tapasztalak mellett a szórakozásról és egy felejthetetlen élményről.

Egy igazán különleges borvacsorára vágyik? A WineTime vacsorákon különös gonddal kiválogatott borokat szolgálunk fel Magyarország legjobb borrégióiból. Díjnyertes szakácsunk ötfogásos menüt készít, amely tökéletesen illik a felszolgált borokhoz.

 

Megismerhet egy borvidéket, anélkül, hogy elhagyná Budapest belvárosát. Virtuális bortúráinkon Magyarország egyik borrégiójába kalauzoljuk el vendégeinket, ahol interaktív játékokon keresztül és az adott régió legmarkánsabb borainak kostolásával megismerhetik hazánk borrégióit és borait, és még díjat is nyerhetnek...

Különleges baráti vagy családi összejövetelt tervez? Esetleg családi évforduló vagy egyéb alkalom közeleg, amit szeretne méltón megünnepelni? Születésnapi parti, legény- vagy leánybúcsú a megoldás WineTime! Családi programokra - legyen az évforduló, vagy más egyéb esemény – megtaláljuk a tökéletes helyszínt...